儀表板

尋找內容

相關內容

主動式標記

  • 28 結果
  • 每頁顯示的項目數

Multi-Core Processor Performance Optimization

Sarma Vrudhula of Arizona State University presents research on multi-core processor performance optimization under thermal constraints.

Optimization of Multi-Core Processors Under Thermal Constraints

Presentation: Describes performance optimization for multi-core processors under thermal constraints at Intel® Embedded Education Summit 2010.

預覽 | 下載

英特爾教育計畫-提高素質學習

英特爾認為好的教師是素質教育的關鍵。這就是為什麼我們致力於教師培訓和全世界的發展。

英特爾® 教育計畫-競賽

英特爾支持和鼓勵年輕的科學家,工程師和企業家與世界一流的科學,數學和技術競賽。

Intel® Ethernet Controllers and PHYs

Technical documentation for Intel® Ethernet Controllers and PHYs

預覽 | 下載

英特爾® 教育計畫 - 評鑑

英特爾執行嚴謹,客觀的評價,我們提供的教學和學習計劃。

英特爾® 教育計畫-科學人才搜尋

英特爾科學人才搜索是全美最負盛名的大學預科科學競賽。了解更多有關STS以及如何參與。

英特爾國際科學與工程大獎賽(英特爾ISEF)

英特爾國際科學與工程大獎賽是世界上最大的大學預科科學競賽,獎項超過400萬美元。

英特爾全球挑戰在加州柏克萊

英特爾®全球挑戰賽在加州大學伯克利分校的挑戰青春,創新,有所作為。

大學合作研究及探索

Intel partners with faculty and students on advanced research conducted on campuses throughout the world.